Začetki delovanja Kolesarskega servisa Vidic segajo v leto 1997. Začeli smo v garaži s popravili koles. Kmalu smo ugotovili, da je to premalo in ponudbo razširili še s prodajo koles ter servisom smuči in invalidskih vozičkov. Prostora je vedno premalo, zato smo dogradili prodajni salon za kolesa in dodatno športno opremo. Sodelujemo z najbolj priznanimi svetovnimi podjetji in smo pooblaščeni prodajalec in serviser za kolesa znamke Scott, Schwinn, Marin, Bottecchia, Mongoose in Author. Pri izbiri pravega kolesa vam z veseljem pomagamo in individualno strokovno svetujemo. Naša prednost pred ostalimi trgovinami s kolesi je ta, da Vam tudi po nakupu nudimo hiter, kvaliteten in zanesljiv servis.

Logotip Slovenski Kolesarski MojsterSmo tudi člani mreže specializiranih neodvisnih prodajalcev SKM - SLOVENSKI KOLESARSKI MOJSTER, katere poglavitni cilj je kupcem zagotoviti aktualno svetovno ponudbo po konkurenčnih cenah, strokovno svetovanje, pomoč pri nakupu in najboljši poprodajni servis.

Pri nakupu koles smo svetovali že več kot 4000 strankam, ki se zadovoljne vračajo k nam. Pridite še Vi in se prepričajte sami.

V zadnjem času svojo ponudbo širimo tudi z možnosti izposoje koles, nosilcev za kolesa ter izposojo prikolice za prevoz 6 koles skupaj.

Kolesarski servis
Vidic France s.p.

Tenetiše 7A
1270 Litija
Slovenija

emailButton Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
con tel 01/898 50 18
con fax 01/898 13 03
  http://www.kolesarskiservis.si/

SKM katalog 2018

O podjetju

Kolesarski servis Vidic France s.p.
Tenetiše 7A
1270 Litija
Slovenija

kolesarski.servis@siol.net
tel 01/898 50 18
fax 01/898 13 03
http://www.kolesarskiservis.si/

Go to top