SPLETNA TRGOVINA www.kolesarskiservis.si je nastala iz razloga, da vam kot, specializirana trgovina za kolesarstvo, ponudi kakovostne izdelke - kolesa, ter vse rezervne dele, kolesarsko opremo, ter vso dodatno opremo, ki sodi k temu prečudovitem športu, oziroma rekreaciji.

Velik poudarek dajemo tudi na servis koles, zato vas vabimo, da se oglasite v našem servisu in trgovini na Bregu pri Litiji, kjer se vsaki stranki posebej posvetimo.

VAROVANJE PODATKOV

Vsi podatki, pridobljeni preko spletne strani kolesarskiservis.si, bodo uporabljeni izključno za naše poslovanje, pošiljanje informativnega gradiva,  ponudb, računov in ostale potrebne dokumentacije in ne bodo posredovani tretji osebi. 

Varstvo potrošnikov: 
Pri prodaji spoštujemo zakon o varstvu potrošnikov. Preberite si, kaj o prodaji preko interneta pravi zakon o varstvu potrošnikov .

PRITOŽBE IN SPORI

Pritožbe ter reklamacije lahko sporočite v pisni obliki po elektronski pošti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po klasični pošti, na naslov: Kolesarski servis Vidic France s.p., Tenetiše 7A, 1270 Litija.

PLAČILNI POGOJI

Pri nakupu v Kolesarskem servisu Vidic Vam nudimo ugodne plačilne pogoje.

1. Nakup z gotovino
Za posamezne artikle nudimo še dodatne gotovinske popuste.

2. Nakup z darilnimi boni
...ki jih lahko kupite v trgovini.

3. Plačilo po predračunu
...z nakazilom na poslovnih račun SKB SI56 0311 0100 0007 239.

4. Plačilo z bančnimi karticami
Plačilni instrumenti
...Sprejemamo bančne kartice:

5. Odplačevanje na obroke s kartico

...Hitro in enostavno, brez predhodnega obiska bančne poslovalnice, vam lahko ponudimo nakup na obroke.Kolesarski servis in trgovina, nakup na obroke

...Storitev je na voljo na plačilnih karticah z odloženim plačilom Mastercard, Zlati Mastercard, Visa in Karanta. 

...Brez dodatnih obresti in stroškov s strani banke.

...Višina nakupa je odvisna od višine neporabljenega limita na kartici, s katero boste opravili nakup.

...Za nakup na obroke se odločite neposredno na prodajnem mestu.

...Odplačilna doba od 2 do 24 mesecev/obrokov.

...Najnižji znesek obroke je 50€.

Ob plačilu s kartico bo za celotni znesek nakupa zmanjšan razpoložljivi limit porabe na kartici. Višina nakupa je odvisna od višine neporabljenega limita na plačilni kartici, s katero boste opravili nakup, pri čemer posamični obroki zapadajo v plačilo mesečno. Limit, ki ga imate na kartici, bo obremenjen za celotno višino neodplačanega dela nakupa, in sicer do časa poplačila celotne obveznosti nakupa. Z odplačevanjem posamičnih obrokov se vam bo postopoma sproščal tudi limit, kar pomeni, da se bo po izvedenem mesečnem plačilu za višino poravnanega obroka sprostil razpoložljivi limit porabe na kartici. Višino razpoložljivega limita lahko vedno preverite v NLB Kliku, prek NLB Teledoma, na NLB Bankomatih ali v poslovalnici. Če višina razpoložljivega limita ne ustreza višini želenega nakupa, lahko kar v NLB Kliku ali svoji poslovalnici oddate vlogo za povišanje.

SKM katalog 2018

O podjetju

Kolesarski servis Vidic France s.p.
Tenetiše 7A
1270 Litija
Slovenija

kolesarski.servis@siol.net
tel 01/898 50 18
fax 01/898 13 03
http://www.kolesarskiservis.si/

Go to top